Zařízení & příslušenství
Salát z divoké rýže s tuňákem
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
300 gramů divoké rýže
-
100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
100 gramů cukety na kostičky (5 mm)
-
400 gramů zeleniny (např. 200 gramů mrkve a 200 gramů celeru), na kousky
-
3 snítky petržele, čerstvé otrhané
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
60 gramů balzamikového octa
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného, na malé kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
963 kJ /
230 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1hod. 20min.
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min.
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min.
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min.
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1hod. 15min.
Fazole po bretaňsku
35min.
Houbové quinotto
30min.